Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νοσοκομείο Λήμνου: Όλοι «επι ποδός» για την άσκηση ετοιμότητας (videos + photos)

the roots web banners 06

Νοσοκομείο Λήμνου: Όλοι «επι ποδός» για την άσκηση ετοιμότητας (videos + photos)
17.03.2023 | 17:54

Νοσοκομείο Λήμνου: Όλοι «επι ποδός» για την άσκηση ετοιμότητας (videos + photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη άσκηση ετοιμότητας που σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου, με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ Λήμνου.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Τριαντάφυλλος Κανταράς λίγο μετά τις 11 το πρωί καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στην πίσω αυλή του υγειονομικού μας ιδρύματος και έδωσε πληροφορίες για όλα όσα θα διαδραματίζονταν την επόμενη ώρα.

 
Το σενάριο προέβλεπε ότι το νησί έπληξε ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να πρέπει να εκκενωθεί και παράλληλα ξέσπασε πυρκαγιά στα υπόγεια του κτιρίου.
Άμεσα, λειτούργησε υπαίθριο νοσοκομείο μέσα σε σκηνές με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να υποδέχεται τόσο τους ασθενείς του νοσοκομείου όσο και τραυματίες από το νησί.
 

 

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει τραυματία από χωριό της Λήμνου που είχε τραυματιστεί από το σεισμό και τέλος η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφερε να περιορίσει την πυρκαγιά αφού πρώτα απεγκλώβισε δυο υπαλλήλους του νοσοκομείου, έναν από την αποθήκη κι έναν από τα μαγειρεία. 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το