Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου κοντά στους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ
Λήμνος: Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου κοντά στους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ
04.10.2022 | 17:57

Λήμνος: Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου κοντά στους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή την 1η Οκτωβρίου - «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία», το Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία Δήμου Λήμνου  (ΚΕΠ Υγείας) σε συνεργασία με το  Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου πραγματοποίησαν χθες, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, δράση ευαισθητοποίησης για τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Λήμνου.

 

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ  δημιούργησαν κάρτες με ζωγραφιές  και ευχές αγάπης προς τους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κας Βλάχου Χρυσάνθης.

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, όπου προσφέρουν την πολύτιμη εμπειρία τους, τις γνώσεις τους, την αγάπη τους και τη στήριξή τους προς τις οικογένειές τους.

Η έμπρακτη έκφραση της αγάπης προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο ως ανταπόδοση της συνεχούς προσφορά τους, αλλά και για λόγους ευαισθησίας απέναντι σε μία ομάδα πολιτών που καθίστανται εκ των πραγμάτων όλο και πιο αδύναμοι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές καθώς και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό για την άψογη συνεργασία και την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν την έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Βρισκόμαστε στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού για παρόμοιες δράσεις που προάγουν το αίσθημα της αλληλεγγύης προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018