Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το «Λύκειο των Ελληνίδων» αποχαιρετά την Αθηνά Καλλιγερή
Το «Λύκειο των Ελληνίδων» αποχαιρετά την Αθηνά Καλλιγερή
28.09.2022 | 22:31

Το «Λύκειο των Ελληνίδων» αποχαιρετά την Αθηνά Καλλιγερή

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το Λύκειο Ελληνίδων Λήμνου με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτησε σήμερα την Αθηνά Καλλιγερή, η οποία υπήρξε ιδρυτικό του μέλος και πρόεδρός του επί σειρά ετών. 

Η μεγάλη της αγάπη για την παράδοση, τη διάσωση και τη διάδοσή της και η διάθεση της κοινωνικής προσφοράς, την οδήγησαν στο να αφιερώσει μεγάλο κομμάτι της ζωής της στην καθιέρωση του θεσμού του Λυκείου των Ελληνίδων στο νησί μας. 

Το υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια,  διοχετεύοντας απλόχερα τη δημιουργικότητα της και μεταφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της σε μικρούς και μεγάλους. Η προσφορά της πολυεπίπεδη, στη διοίκηση, στην οργάνωση, στα τμήματα χορού, στην ιματιοθήκη, όπου αφιέρωσε ατελείωτες ώρες και που έργα των χεριών της κοσμούν τη συλλογή των ενδυμασιών του Λυκείου.

Συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης με το Λύκειο, ο σύζυγός της, Βάγιος και οι κόρες της Μαρίνα και Χριστίνα που θυσίασαν κι αυτοί με τη σειρά τους προσωπικές και οικογενειακές στιγμές για το Λύκειο Ελληνίδων. 

Θα τη θυμόμαστε πάντα για το πνεύμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού που επεδείκνυε, θα ανακαλούμε στη μνήμη μας τις συμβουλές της, θα την μνημονεύουμε ξεφυλλίζοντας τα αρχεία του Λυκείου. 

Καλό παράδεισο πολυαγαπημένη κυρία Αθηνά!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel