Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>H Μαρία Γούτσιου από την ΑΕ Λήμνος στην Εθνική Ενόπλων Γυναικών
afoi poriazi
H Μαρία Γούτσιου από την ΑΕ Λήμνος στην Εθνική Ενόπλων Γυναικών
12.05.2022 | 20:49

H Μαρία Γούτσιου από την ΑΕ Λήμνος στην Εθνική Ενόπλων Γυναικών

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Η κεντρική παίκτρια της Α.Ε. Λήμνος, Μαρία Γούτσιου, που υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία κι έχει καταγωγή από την Κατερίνη, θα εμφανίζεται με την Εθνική ομάδα Ενόπλων γυναικών, μια ομάδα που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Λήμνος: 

Ύστερα από αρκετούς μήνες απραξίας οι αθλήτριες, που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας, συγκεντρώνονται από όλες τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου για να δημιουργήσουν την Εθνική ομάδα Ενόπλων. Μια ομάδα που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και που τα μέλη της είναι γυναίκες που ανήκουν σε ομάδες όλων των κατηγοριών της χώρας.
 
 
Η ομάδα του νησιού μας έχοντας στην δύναμή της την κεντρικό Μαρία Γούτσιου, που υπηρετεί στην Πολεμική μας Αεροπορία, δε θα μπορούσε να λείψει από αυτή την προσπάθεια. Οι εμφανίσεις τόσο της ΑΕ Λήμνος, όσο και της Μαρίας πιο συγκεκριμένα, δεν πέρασαν απαρατήρητες κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.
 
Η Μαρία Γούτσιου με καταγωγή από την Κατερίνη, ήρθε φέτος στη Λήμνο με μετάθεση και γρήγορα γνώρισε και αγάπησε την ομάδα μας. Ανήκε στο δυναμικό των Πιερίδων Μουσών από την Κατερίνη και είχε συμμετάσχει ξανά σε αγώνες Γ' Εθνικής.
Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Ενόπλων, να αποδείξει τις ικανότητές της και φυσικά να διαφημίσει την ομάδα και το νησί μας επάξια.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018