Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επίσκεψη Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Λήμνου.
Επίσκεψη Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Λήμνου.
12.01.2022 | 09:09

Επίσκεψη Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Λήμνου.

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επίσκεψη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Λήμνου, και στο ιδιόκτητο οινοποιείο του, πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο νησί της Λήμνου, την ημέρα των Θεοφανείων.

IMG 1645

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Μαρινάκης Δημήτριος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Γενικό Διευθυντή κ. Κράσσο Δημήτριο, είχαν την ευκαιρία να ξεναγήσουν τον Πρωθυπουργό στους χώρους του οινοποιείου του Α.Σ. Λήμνου, και να αναλύσουν την αποστολή και το μοντέλο λειτουργίας της Οργάνωσης.

IMG 1651

Τέθηκε το πρόβλημα της οριστικής ρύθμισης του παλαιού χρέους καθώς και η επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων του μεγαλύτερου οινοποιείου του νησιού. Τέλος ενημέρωσαν για την πρόθεση τους να αξιοποιηθούν όλα τα ακίνητα που διαθέτει ο Συνεταιρισμός, προς όφελος των μελών του, καθώς και του συνόλου των απασχολουμένων στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα του νησιού.

IMG 1646

Ο Πρωθυπουργός στη συνομιλία που είχε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού επισήμανε τη σημασία των συνεργατικών σχημάτων και των Συνεταιρισμών στο πρωτογενή τομέα, και τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει ο Συνεταιρισμός Λήμνου στο νησί. Τέλος εξήρε τη ποιότητα των κρασιών του Συνεταιρισμού και δήλωσε ότι αποτελούν το διαβατήριο για τη συνέχεια του.

IMG 1649

IMG 1654

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018