Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Άγιος Ευστράτιος: Αποκλεισμένοι και χωρίς σταθερό και ίντερνετ ο μισός οικισμός
Άγιος Ευστράτιος: Αποκλεισμένοι και χωρίς σταθερό και ίντερνετ ο μισός οικισμός
11.01.2022 | 12:47

Άγιος Ευστράτιος: Αποκλεισμένοι και χωρίς σταθερό και ίντερνετ ο μισός οικισμός

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Χωρίς σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ έχει μείνει από την Κυριακή ο μισός οικισμός του Αγίου Ευστρατίου, με τη βλάβη να είναι άγνωστο πότε θα επισκευαστεί.

Η ζημία φαίνεται να προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού, όμως το συνεργείο, παρά το γεγονός ότι η βλάβη δηλώθηκε, δεν κατάφερε να μεταβεί στο νησί, εχθές που τα δρομολόγια τόσο του πλοίου Αιολίς όσο και του Aqua Blue εξυπηρετούσαν για την αυθημερόν αναχώρηση του.

Τώρα, με απαγορευτικό απόπλου σε ισχύ, οι ιδιοκτήτες των νοικοκυριών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θα πρέπει να κάνουν υπομονή τουλάχιστον ως την Παρασκευή όπου αναμένεται να κοπάσουν τα καιρικά φαινόμενα και οι ισχυροί άνεμοι και θα είναι δυνατή η προσέγγιση του συνεργείου στο νησί.

Κάτοικος του νησιού γράφει σε μήνυμα του προς το σταθμό μας: "Άγιος Ευστράτιος. τρεις μέρες χωρίς τηλέφωνο και internet, κάποια παιδιά όπως η κόρη μου κάνουν φροντιστήρια μέσω τηλεκπαίδευσης. Οι τεχνικοί πότε θα έρθουν;"

Η Δήμαρχος του νησιού Μαρία Κακαλή δήλωσε στον FM100: «Θα πρέπει όταν δηλώνεται βλάβη σε μια δυσπρόσιτη περιοχή να δίνεται προτεραιότητα. Ο μισός οικισμός είναι χωρίς σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ. Ευτυχώς η βλάβη δεν έχει επηρεάσει τις τηλεφωνικές γραμμές του Δημαρχείου και του Σχολείου».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018