Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>15 απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Μούδρου ξεκίνησαν να εργάζονται
15 απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Μούδρου ξεκίνησαν να εργάζονται
03.12.2021 | 20:14

15 απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Μούδρου ξεκίνησαν να εργάζονται

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας επαναλειτουργεί. Συνολικά 15 απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Μούδρου, κάτοχοι πτυχίων των ειδικοτήτων Τεχνολογίας Τροφίμων και ποτών, Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων - Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Ηλεκτρολογικών Συστημάτων - Εγκαταστάσεων και Δικτύων, Οχημάτων και Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, ξεκίνησαν να εργάζονται σε δημόσιους φορείς, ιδιωτικές επιχειρήσεις και στρατιωτικές δομές, με σκοπό την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την επαγγελματική αποκατάσταση.

Επίσης, με την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους της Μαθητείας θα έχουν την δυνατότητα, να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης και να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους, σε πτυχίο επιπέδου 5.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς και επιχειρήσεις που προσέφεραν θέσεις Μαθητείας για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μούδου και ιδιαίτερα τον Δήμο Λήμνου, την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, το ΓΕΑ, το ΓΕΣ, το Οινοποιείο Σαββόγλου Ιωάννης - Παντελής Τσιβόλας, τα συνεργεία αυτοκινήτων Μαυράκης Γεώργιος, Δεσπότης Παναγιώτης και Μπλιας Ιωάννης.

Είναι πολύ σημαντικό για τους μαθητές του σχολείου μας να βρίσκουν στο νησί της Λήμνου, άμεσα μετά την απόκτησή του πτυχίου τους, θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τις ειδικότητες που σπούδασαν και να εισέρχονται με προοπτικές στον επαγγελματικό στίβο», αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

(η φωτογραφία από την υπογραφή της σύμβασης εργασίας των μαθητευομένων που θα απασχοληθούν στην τεχνική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, μαζί με τον διοικητή κ. Κανταρά)

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018