Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το ΓΕΛ Μούδρου συμμετέχει στη Euroscola 2021
Το ΓΕΛ Μούδρου συμμετέχει στη Euroscola 2021
03.12.2021 | 14:16

Το ΓΕΛ Μούδρου συμμετέχει στη Euroscola 2021

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου, πιστοποιημένο σχολείο-πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συμμετέχει στη διαδικτυακή συνεδρίαση της Euroscola.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 10.30-12.30, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η θεματολογία της Euroscola θα είναι η παραπληροφόρηση, η κατασκευή ψεύτικων ειδήσεων, ο διαδικτυακός εκφοβισμός και ο εθισμός στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα Euroscola προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους Ευρωπαίους να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στις εμπειρίες τους, πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να γνωριστούν. Πρόκειται για τη μορφή ενός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών Λυκείου από τα 27 κράτη μέλη της Ένωσης.

Το σχολείο θα εκπροσωπήσει στη συνάντηση ομάδα 18 μαθητών και μαθητριών: Άντον Παυλίνα, Β΄ τάξη, Άντων Δήμητρα, Β΄τάξη, Βέργου Λεμονιά, Γ΄ τάξη, Δέλλιος Νικόλαος, Γ΄ τάξη, Δήμου Νικολέττα, Β΄ τάξη, Ζαρωμένου Παναγιώτα-Χριστίνα, Γ΄ τάξη, Καλτσή Σταυρούλα, Α΄ τάξη, Κιουρανάκη Μαρία, Β΄ τάξη, Κολερού Όλγα, Γ΄ τάξη, Λαγού Αποστολία-Ειρήνη, Β΄τάξη, Λάζου Λασκαρίδη Χριστιάνα, Γ΄ τάξη, Μπλιά Μαρία-Αντωνία, Γ΄ τάξη, Ορφανίδης Ιωάννης-Αναστάσιος, Γ΄ τάξη, Παλαιολόγου Κρυσταλλένια, Γ΄ τάξη, Σαρδιανός Κοσμάς, Γ΄ τάξη, Σουσαλή Παρασκευή, Α΄ τάξη, Στενού Σταυρούλα-Μαρία, Β΄τάξη, Τσιώτση Αλεξάνδρα, Α΄ τάξη. Συντονίστρια του Προγράμματος για το σχολείο είναι η εκπαιδευτικός Θεοδώρα Λυμπέρη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018