Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Οι λόγοι ματαίωσης των κινητοποιήσεων
ikteo limnou
Δήμος Λήμνου: Οι λόγοι ματαίωσης των κινητοποιήσεων
10.09.2021 | 15:17

Δήμος Λήμνου: Οι λόγοι ματαίωσης των κινητοποιήσεων

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λήμνου στην έκτακτη συνεδρίαση του, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, αποφάσισε τη ματαίωση της προγραμματισμένης, για σήμερα Παρασκευή 10/9/2021, κινητοποίησης στο Λιμάνι της Μύρινας, υπό το σκεπτικό μίας νέας σειράς δεδομένων, τα οποία προέκυψαν.

Από τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους, υπέρ της εισήγησης για αναστολή των κινητοποιήσεων ψήφισαν 16, κατά 4, ενώ 3 δήλωσαν ότι απέχουν της ψηφοφορίας.

Η απόφαση ελήφθη, κατόπιν ενημέρωσης του σώματος από τον Δήμαρχο για την τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και την έγγραφη διαβεβαίωση εκ μέρους του Υπουργού περί επαναδρομολόγησης του Aqua Blue εντός του προσεχούς διαστήματος, έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ελήφθησαν υπόψιν οι αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει στο νησί μας από το πρόσφατο απαγορευτικό απόπλου, καθώς και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018